WEDDING|POTRAIT|EVENT|PHOTOGRAPHYFree Hit Counter

By: khairun najmi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 16-Dec-2008 08:51 Email | Share | Bookmark
My Story-Kejadian Tanah runtuh Di Bukit AntaraBangsa

Seperti Sedia maklum baru-baru ini satu kejadian Tanah runtuh di Bukit Antrabangsa telah berlaku dimana Kejadian telah mengorbankan 4 orang sehingga kini serta menimbuskan 14 buah banglo di Taman Bukit Mewah dan Taman Bukit Utama. Sementara seorang lagi mangsa dipercayai masih terperangkap dalam rumah yang tertimbus.
Jalan-Jalan Utama Ke taman tersebut telah ditutup dan digantikan dengan jambatan
sementara yang telah dibina oleh Pihak angkatan Tentera. Kerajaan telah mengishtiharkan sekitar kws kejadian adalah kws larangan.
aku dengan Camera Cap Ayam berjaya meloloskan diri ke kws kejadian (pengaruh Crte Prison Break) hehe..

Pegawai Keselamatan: Cik dari mane,Hanya Media yg dibenarkan masuk disini.
aku:Saya dari Wartawan Sinar,nak buat liputan kat sini.
Pegawai keselamtan: ade Tag Media tak..??
aku: Ada, kat dalam Beg..(time tu dengan selamba aku terus gi ke budak warttwan yg kebetulan berada dictu) sambil melintasi jambatan..
Pegawai keselamatan: lain kali pakai Tag tu..!
aku:HAHA(gelak dalam hati..Tag??mane ade..!!)

bermula lah satu cerita selapas itu..Enjoy,,!!

Jambatan sementara dibina oleh pihak tentera merupakan kws larangan org awam-polis dan tentera mengawasi laluan ke tanah Runtuh

berlaku kekecohan kerana tiada kerjasama antara pihak media dan pasukan keselamatan

VVIP kelihatan memasuki kws kejadian

Pegawai Tentera ini sedang menerangkan sesuatu Kepada 'Pakcik' ini-straight ni boleh terus ke KL cik

Tempat kejadian Tanah Runtuh



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net