WEDDING|POTRAIT|EVENT|PHOTOGRAPHYFree Hit Counter

By: khairun najmi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Friday, 14-Nov-2008 11:56 Email | Share | | Bookmark
Twinkle TOT graduation day

Picture info
Location: Hotel De' palma Ampang
Picture Description: Merupakan Event yg paling Happening pernah aku shoot,keletihan hari tu terubat dengan budak-budak yang terover acting..hehe..pening nak melayan suma nih..hehe
btw TQ for Azril Hafiz for invite me 4 second Photog..

















Thursday, 13-Nov-2008 18:21 Email | Share | | Bookmark
Putrajaya

Kebetulan saya ke putrajaya pada hari itu sempat saya merakam beberapa kepingan gambar..sedikit info berkaitan tempat ini..
Putrajaya atau nama rasminya Wilayah Persekutuan Putrajaya ialah pusat pentadbiran Kerajaan Persekutuan Malaysia bagi menggantikan Kuala Lumpur. Putrajaya, bandaraya pintar dalam taman terletak 25 kilometer di selatan Kuala Lumpur merupakan sebuah bandaraya futuristik yang menempatkan pusat pentadbiran Kerajaan Persekutuan.
Antara tempat2 menarik yg boleh dilawat disini termasuklah Botanical Garden,Dataran Putra,Putra Mosque,Perdana Putra,Cruise Tasik, dan Putra Perdana Park.







Wednesday, 8-Oct-2008 12:26 Email | Share | | Bookmark
K A M I





Sunday, 5-Oct-2008 11:04 Email | Share | | Bookmark
P h O T O S H O O T R A Y A 2008-CLS Technique

Picture info
Location: Tepi Pantai simpang Empat ,BNO 2:50 AM malam raya kedua 2 OCT 2008
Camera: 400D Canon
Picture Description:
akhirnye dapat gak shoot gambar Raya utk raya 2008 ni.satu percubaan CLS techique
Thanks kepada Model-model yg telah berjaya me'macho' kan diri sendiri dari atas....Chal,Iqbal,pidos,Nabil dan aki..haha








Tuesday, 30-Sep-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
S e L a M a T H a R i R a Y a AIDILFITRI..

Di kesempatan ini saya dengan rendah diri ingin mengucapkan selamat hari raya aidilfitri kepada semua kengkawan yg mengenali ataupun tidak,semoga ramadhan kali ini membawa seribu erti kepada kite..peace..!



[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net