WEDDING|POTRAIT|EVENT|PHOTOGRAPHYFree Hit Counter

By: khairun najmi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Saturday, 18-Apr-2009 12:06 Email | Share | | Bookmark
[Post-Wedding Outdoor]Haizam & Nur Aida

Pasangan pengantin ini boleh diumpamakan bagai pinang dibelah dua,Thanks pada pasangan ini utk ketawa ria mereka pada hari tersebut walaupun shoot tergendala kerana hujan turun dengan lebatnya..hehe also thanks to chikozawa from Ahzadesign group to invite me to shoot together with them http://ahzadesign.blogspot.com. Semoga Pasangan ini akan berbahagia ke akhir zaman.















NOT Interested? Please contact for more details. Thank you.
Email : takumieiji84@yahoo.com
Mobile : 012-9769091


Monday, 13-Apr-2009 12:38 Email | Share | | Bookmark
[Wedding] Safrul & Nurhaida

Tahniah buat pasangan ini kerana majlis telah berlangsung dengan jayanya dengan gilang-gemilang,Cik haida kalau nak tahu merupakan pasangan yang happening sentiasa memberikan senyuman ketika lensa kamera dihalakan pada beliau,anyway wish u all together sehingga ke anak cucu..









NOT Interested? Please contact for more details. Thank you.
Email : takumieiji84@yahoo.com
Mobile : 012-9769091


Monday, 13-Apr-2009 12:36 Email | Share | | Bookmark
[Pertunangan] Faizal & Aisyah - Kluang





Sunday, 15-Feb-2009 15:46 Email | Share | | Bookmark
[Wedding] Rahmah & Azmi

Majlis berlangsung di sabak bernam dan Slim River...Tahniah buat pasangan ini yang tidak putus-putus memberikan sekuntum senyuman pada lensa kamera kami.Kepada pengantin Azmi dan Rahmah..semoga bahagia ke anak cucu hendaknya..
also thanks to Chikozawa dari http://ahzadesign.blogspot.com merangkap Op pada hari majlis..










Tuesday, 16-Dec-2008 08:51 Email | Share | | Bookmark
My Story-Kejadian Tanah runtuh Di Bukit AntaraBangsa

Seperti Sedia maklum baru-baru ini satu kejadian Tanah runtuh di Bukit Antrabangsa telah berlaku dimana Kejadian telah mengorbankan 4 orang sehingga kini serta menimbuskan 14 buah banglo di Taman Bukit Mewah dan Taman Bukit Utama. Sementara seorang lagi mangsa dipercayai masih terperangkap dalam rumah yang tertimbus.
Jalan-Jalan Utama Ke taman tersebut telah ditutup dan digantikan dengan jambatan
sementara yang telah dibina oleh Pihak angkatan Tentera. Kerajaan telah mengishtiharkan sekitar kws kejadian adalah kws larangan.
aku dengan Camera Cap Ayam berjaya meloloskan diri ke kws kejadian (pengaruh Crte Prison Break) hehe..

Pegawai Keselamatan: Cik dari mane,Hanya Media yg dibenarkan masuk disini.
aku:Saya dari Wartawan Sinar,nak buat liputan kat sini.
Pegawai keselamtan: ade Tag Media tak..??
aku: Ada, kat dalam Beg..(time tu dengan selamba aku terus gi ke budak warttwan yg kebetulan berada dictu) sambil melintasi jambatan..
Pegawai keselamatan: lain kali pakai Tag tu..!
aku:HAHA(gelak dalam hati..Tag??mane ade..!!)

bermula lah satu cerita selapas itu..Enjoy,,!!

Jambatan sementara dibina oleh pihak tentera merupakan kws larangan org awam-polis dan tentera mengawasi laluan ke tanah Runtuh

berlaku kekecohan kerana tiada kerjasama antara pihak media dan pasukan keselamatan

VVIP kelihatan memasuki kws kejadian

Pegawai Tentera ini sedang menerangkan sesuatu Kepada 'Pakcik' ini-straight ni boleh terus ke KL cik

Tempat kejadian Tanah Runtuh



[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net